Despre telefoanele Cisco

Telefoanele Cisco simplifica jobul angajatilor dumneavoastra, combinand vocea companiei cu sistemele de date. Este usor sa va extindeti activitatea cu noi angajati si noi locatii. Sistemele de telefonie IP Cisco va permit sa economisiti bani pe termen lung, permit transferul apelurilor catre oricine din orice locatie iar angajatii aflati la distanta unii de ceilalti intra in contact printr-o conexiune securizata a retelei virtuale (VPN), in aceeasi retea.

cisco-voip-phones
cisco-voip-phones

Telefoanele Cisco sunt usor de utilizat, dar in acelasi timp vin echipate cu o multime de functii sofisticate. Raspund perfect noilor tendinte a tuturor formelor de comunicare in afaceri intr-o singura retea. Cisco second hand sunt accesibile, fiabile, cu dimensiuni ergonomice si elegante. Se potrivesc perfect pe biroul de acasa, in firme mici sau companii mai mari.

 

Telefoanele Cisco
Telefoanele Cisco

Cisco este un brand pe care il recunoastem cu totii. Mai mult decat atat, este foarte probabil sa fi lucrat pana acum cu un telefon Cisco pe birou sau sa fi intalnit echipamente Cisco in spatele unei infrastructuri. Telefoanele VoIp de la Cisco reprezinta cel mai bun lucru pe care o firma il poate face pentru a-si imbunatati infrastructura de comunicare telefonica in afaceri.

Chiar daca telefoanele Cisco noi au in general preturi destul de piperate, din fericire le puteti gasi acum in oferta noastra, in varianta second hand refurbished, perfect functionale, intr-o stare estetica impecabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *