calculator hp 6200 pro

Review: calculator hp 6200 pro SFF (small form factor)

Calculator hp 6200 pro SFF are dimensiuni reduse astfel incat ocupa putin spatiu pe birou sau langa acesta. Porturile si intrarile video sunt inteligent asezate astfel incat sa fie la indemana. De aceea calculatorul este prevazut cu intrari usb si pe partea din fata pentru acces rapid. Carcasa desktop slim este de culoare neagra cu mici accente argintii, usor de intretinut si versatila: o puteti aseza orizontal sau vertical (ca pe o carte). Chiar daca vorbim despre un calculator de dimensiuni reduse, carcasa este solida si bine gandita.

hp compaq 6200 pro

Specificatii tehnice calculator HP 6200 Pro SFF

Toate componentele sunt atent dispuse in interior, inclusiv sistemul de racire. Culoarea neagra si forma versatila ii confera o anumita eleganta, ceea ce il face sa fie usor adaptabil pentru orice incapere sau birou. Carcasa este construita din materiale de cea mai buna calitate, din plastic rezistent cu texturi variate si alije metalice (aluminiu). Calculatorul cantareste doar 8 kg si la nevoie poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul. Dimensiunile sale sunt: 100 mm inaltime, 338 mm latime si 379 mm lungime.

Calculatorul HP Compaq 6200Pro poate fi gasit in oferta noastra in prezent in mai multe configuratii: cu procesor intel core i3, intel core i5 sau intel G630. Memoria suportata este DDR3 iar capacitatea hard diskului se poate ajusta in functie de dorintele si nevoile utilizatorului.

6200 pro hp

HP Compaq 6200Pro poate fi folosit cu succes de catre firme in medii profesionale sau acasa, de catre utilizatorul casnic obisnuit. Este un calculator rapid, versatil, ergonomic si suporta un sistem de operare actual. Placa grafica este integrata, Intel HD Graphics. Vine echipat cu unitate optica DVDRW, utila pentru citirea si scrierea DVD-urilor. Pe partea de porturi are 10 intrari USB 2.0, un port serial (util de exemplu pentru conectarea caselor de marcat sau a altor dispozitive pe serial), VGA pentru monitor, Display Port, audio pentru casti si sistem de boxe, intrare de microfon. Impreuna cu acest calculator puteti folosi tastatura si mouse cu conectare PS/2.

calculator second hand 6200 pro hp

Pentru comanda click aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *