0726.269.921 sau 0761502083

Contact

PlusPc.ro este magazin online, proprietate a SC Impact Technology SRL

Pentru comenzi, disponibilitate stoc, informatii, proforme si garantii va rugam sa aveti in vedere urmatoarele numere de telefon:

  • 0726 269 921 (Vodafone)
  • 0761 502 083 (Telekom)
  • Email: thunderbirdro@yahoo.com

Ne puteti contacta la telefon de luni pana vineri intre orele 9 – 21 si sambata intre orele 9 – 20

Din cauza conditiilor actuale si cresterii cererilor de livrari online, PlusPc a devenit exclusiv magazin online. Multumim tuturor clientilor si prietenilor care ne-au vizitat in ultimii 15 ani la magazinul fizic din Bulevardul Iuliu Maniu nr 184, Bl G, Sc 2, Ap 88, Sector 6, Bucuresti (zona Apusului) sau la depozitul din Strada Chemarii Nr 6, Sector 6, Bucuresti. 

Cu toate ca online este mai simplu, stim ca nimic nu se compara cu posibilitatea de a veni fizic la magazin, de a interactiona "pe viu" cu cel care iti configureaza o unitate, de a gasi impreuna ofertele care se potrivesc cel mai bine bugetului si nevoilor dumneavoastra, de a glumi, de a schimba informatii pe chestiuni tehnice si de a trece usor de formalitatea client - furnizor spre una de colaborare si prietenie. 

Va multumim pentru toate aceste experiente unice pe care le-am trait pe parcursul a peste 12 ani, de la monitoarele crt si calculatoarele pentium 1 de odinioara la monitoarele high-end, procesoarele i7 generatia a 5-a si laptopurile - bijuterii de azi.

Ramanem in continuare alaturi de dumneavoastra. Ne puteti suna sau ne puteti scrie oricand. 

Cu prietenie,
Echipa Pluspc

Contacteaza-ne