0726.269.921 sau 0761502083

Garantie

Procedura trimitere garantii catre PlusPc.ro

Pentru rezolvarea cat mai rapida si corecta a produselor aflate in garantie, va rugam sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Anuntarea problemei 

* PlusPc va pune la dispozitie un numar de telefon unde puteti suna pentru sfaturi tehnice 0726 269 921 si o adresa de e-mail pentru problemele legate de garantii si suport tehnic: thunderbirdro@yahoo.com. Deoarece in unele cazuri problema pe care o intampinati se poate rezolva telefonic insistam sa contactati un reprezentant PlusPc in prealabil si sa stabiliti cu acesta modalitatea de rezolvare a problemei.

* Inainte de a trimite un produs la garantie clientul va anunta telefonic sau prin email la thunderbirdro@yahoo.com problema pe care o intampina. Formularul de garantie se poate descarca de mai jos sau il puteti solicita unui reprezentant PlusPc. Pentru o diagnosticare cat mai rapida, va rugam sa evitati exprimari de genul: defect, nu functioneaza, erori si sa specificati defectul produselor cat mai detaliat posibil.

  1. Ambalarea coletelor

* Produsele se vor ambala astfel incat sa se evite deteriorarea lor din cauza transportului si NU vor fi insotite de accesorii decat daca acestea sunt necesare la testarea produselor. Produsele noi se vor trimite in service doar in ambalaj original cu toate accesoriile aferente.

* Produsele vor fi insotite de copie dupa certificat de garantie (nu este obligatorie deoarece exista sigilii si serii pe componente) si o descriere a defectului care sa contina cat mai multe detalii despre produsele respective (defect reclamat, configuratie, alte observatii).

* Produsele se vor trimite pe adresa: Impact Technology SRL, Bd Iuliu Maniu 184, Bl G, Sc 2, Ap 88, Sector 6, Bucuresti, tel. 0726 269 921, prin curier rapid.  Nu se vor trimite colete prin posta!

  1. Livrarea coletelor

* Daca la achizitionarea produsului respectiv clientul NU a optat pentru serviciul Pick Up & Return plata coletelor va fi suportata de client.

* Daca la achizitionare clientul a optat pentru serviciul Pick Up & Return plata coletelor (dus- intors) va fi suportata de PlusPC. In acest caz trimiterea coletelor se face doar prin Urgent Curier sau Fan Courier.

  1. Rezolvarea garantiei

Dupa solutionarea problemei produsul va fi expediat prin curierat rapid.

Produsele la care nu se constata nici un defect se vor trimite inapoi pe cheltuiala clientului.

Pentru orice informatii ne puteti contacta telefonic la 0726 269 921.