Cum cumperi

4 modalitati de plasare a comenzii

1. On-line, prin inregistrarea pe site-ul nostru si finalizarea unei comenzi prin doar cateva clikuri. In cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant PlusPc pentru discutarea detaliilor legate de derularea in cele mai bune conditii a comenzii Dumneavoastra.

  1. Telefonic, apeland:

0726 269 921 – Vodafone
0374 050 941 – Orange
031 401 28 63 – Fix

3. Printr-un e-mail in care ne veti comunica numele/denumirea si datele de identificare firma, adresa de livrare si un numar de telefon la care puteti fi apelat. E-mailul va fi expediat la urmatoarea adresa: thunderbirdro@yahoo.com

4. Direct la magazin, Bd Iuliu Maniu Nr 184 Bl G, Sc 2, Ap 88, Sector 6, Bucuresti.

Pentru consultanta si suport tehnic puteti sa ne scrieti la thunderbirdro@yahoo.com , sa ne contactati la numerele de telefon afisate mai sus sau pe messenger YAHOO apeland ID-ul thunderbirdro.

PlusPc Magazin Online

Pentru clientii din tara si cei din Bucuresti care doresc sa primeasca acasa produsele asiguram livrare gratuita prin curierat rapid (Nemo Expres, Urgent Curier sau Fan Courier). Livrarea se face in 24 de ore de la expediere.

PlusPc Depozit Militari

Clientii din Bucuresti si cei din tara care doresc sa ne viziteze si sa achizitioneze direct produsul de la noi pot veni la magazinul din Militari din Bd Iuliu Maniu Nr 184, Bl G, Sc 2, Ap 88, Sector 6, Bucuresti.

 

Modalitati de Plata

Modalitati de plata acceptate:

a) Plata cu numerar

Se face in lei, integral la livrare direct la curier adica ramburs (in momentul in care primiti produsul) sau la ridicarea produsului de la depozitul PlusPc. Pentru plata ramburs nu se percepe taxa suplimentara, livrarea produselor fiind integral gratuita.

b) Ordin de plata

Plata prin virament bancar se face pe baza unei facturi proforme pe care o primiti de la reprezentantul PlusPc care va prelua comanda Dumneavoastra. Livrarea produselor se face dupa ce valoarea integrala a facturii intra in cont.

Date necesare pentru plata prin OP.

Denumire societate: IMPACT TECHNOLOGY SRL

Cod fiscal: RO18160250

Reg Comert: J40/19789/2005

Cont: RO42 RNCB 0075 0956 262 60001

Banca: BCR Sucursala Sector 4

Atentie: Pentru plata prin OP solicitati obligatoriu o factura proforma telefonic sau pe email.

 

Livram direct din depozitul PlusPc in fiecare zi de luni pana vineriin toata tara prin intermediul a trei companii de curierat rapid Nemo Expres, Fan Courier si Urgent Curier.

Livrarea este gratuita in toate orasele cu Sediu Nemo Expres, Fan Courier si Urgent Curier. Plata se poate face direct la primire sau in avans prin banca. Pentru cei care aleg plata ramburs la primirea coletului, returul banilor este GRATIS. Pentru produsele cu valoare mai mica de 200 lei se percepe un comision de livrare de 25 lei (TVA inclus).

Urgent Curier este primul partener cu care colaboram pentru expedierea comenzilor.

Pentru numerele de contact ale curierilor si alte informatii legate de livrarea unui produs in localitatea Dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

 

Livrarea produselor

Asiguram transport gratuit in Bucuresti si in toata tara

Produsele se pot ridica direct de la magazinul din Militari sau se pot livra prin curierat rapid in Bucuresti si in toata tara. Lucram cu trei firme de curierat: Nemo Expres, Urgent Curier si Fan Courier. In toate sediile acoperite de reteaua de transport a celor trei firme de curierat livrarea produselor este gratuita (toata reteaua acopera aproximativ 6000 localitati din tara). Pentru produsele cu valoare mai mica de 200 lei se percepe un comision de livrare de 25 lei TVa inclus.

Clientii care locuiesc in alta localitate in care livrarea nu este gratuita au la dispozitie doua variante:

  1. a) pot ridica produsul din cea mai apropiata localitate direct de la sediul curierului.
  2. b) pot solicita livrarea acasa cu achitarea diferentei kilometrilor exteriori in conditiile in care 1 km experior se taxeaza de catre firma de curierat cu 1 RON ( de exemplu: Comuna Macea Judetul Arad se afla la 30 km de Arad -in acest caz daca clientul doreste sa primeasca coletul acasa la Macea achita 30 lei, transportul de la Bucuresti la Arad fiind gratuit)

Returul banilor: Daca plata se face ramburs clientul nu plateste o taxa suplimentara. Returul banilor este gratuit.

Timpul de livrare: Livrarea se face in 24 de ore de la expedierea comenzii.

Documente: Actele insotesc intotdeauna comenzile Dumneavoastra. In colet veti gasi factura, chitanta si certificatul de garantie in original. Va rugam verificati comanda la primire si sesizati in scris orice lipsa a unui document. Semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii conform Codului Fiscal art 155 alin 6.