Despre PlusPc

Bine ati venit pe site-ul www.PlusPc.ro

Aici veti gasi calculatoare second hand, monitoare, imprimante, laptopuri si componente pe care noi le importam din Europa de Vest si pe care le distribuim clientilor persoane fizice si persoane juridice din Bucuresti si din toata tara.

Scopul nostru este sa devenim furnizorul de incredere al tuturor clientilor care aleg un produs IT second hand atunci cand au in vedere minimizarea costurilor pastrand maximum de beneficii. Echipamentele pe care le oferim spre vanzare sunt cartea noastra de vizita si de aceea acordam o atentie deosebita calitatii si pretului produselor pe care le alegem din import si le distribuim.

Misiunea noastra este sa furnizam echipamente IT fiabile si de incredere, la cel mai bun raport calitate – pret, care sa permita clientilor nostri sa-si optimizeze activitatile si sa-si maximizeze performantele. Dorinta noastra este sa mentinem un parteneriat solid cu clientii nostri si sa-i sprijinim in alegerea celor mai bune solutii IT pentru activitatile pe care le desfasoara. Flexibilitatea, disponibilitatea, cunostintele, experienta impreuna cu abilitatile si capacitatile tehnice ale echipei PlusPc reprezinta avantajul nostru competitiv fata de competitie.

Produse de incredere

Servicii profesioniste

Preturi competitive

Stoc permanent de marfa

Diversitatea produselor

7Motive ca sa fii client PlusPc:

1. Acordam GARANTIE INTRE 12 – 36 luni pentru ca investitia ta sa fie in deplina SIGURANTA si pentru ca avem INCREDERE in produsele noastre

2. Asiguram TRANSPORT GRATUIT IN TOATA TARA prin curierat rapid Nemo Expres, Urgent Curier si Fan Courier

3. Preluam si onoram super RAPID comenzile

4. Avem CELE MAI MICI PRETURI, ACTUALIZATE permanent

5. Va oferim PRODUSE DE MARCA pentru ca Dumneavoastra sa va bucurati de CALITATE recunoscuta (producatori cu renume – DELL, FUJITSU SIEMENS, HP, COMPAQ, IBM ETC)

6. Asiguram SUPORT TEHNIC COMPETENT pe tot parcursul interactiunii Dumneavoastra cu produsele

7. Avem EXPERIENTA de peste 8 ani in comercializarea tehnicii de calcul second hand/ refurbished si ne axam zi de zi pe CALITATE si PROFESIONALISM in relatia cu toti clientii nostri

Incercam sa ramanem printre cei mai buni.

 

Livram direct din depozitul PlusPc in fiecare zi de luni pana sambata in toata tara prin intermediul a trei companii de curierat rapid Nemo Expres, Fan Courier si Urgent Curier.

Livrarea este gratuita in toate orasele cu Sediu Nemo Expres, Fan Courier si Urgent Curier. Plata se poate face direct la primire sau in avans prin banca. Pentru cei care aleg plata ramburs la primirea coletului, returul banilor este GRATIS. Pentru produsele cu valoare mai mica de 200 lei se percepe un comision de livrare de 25 lei (TVA inclus).

Urgent Curier este primul partener cu care colaboram pentru expedierea comenzilor.

Pentru numerele de contact ale curierilor si alte informatii legate de livrarea unui produs in localitatea Dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.