Despre second hand

PROVENIENTA PRODUSELOR SECOND HAND

Un calculator refurbished este un calculator folosit care a trecut printr-unul sau mai multe din urmatoarele procese si este gata pentru a fi utilizat de un nou proprietar:

1. Stergerea datelor de pe HDD

2. Testare

3. Cosmetizare si/ sau inlocuirea unor componente PC ce prezinta defecte minore

Produsele distribuite pe acest site sunt refubished (second hand – reconditionate), perfect functionale, provin de la institutii si companii din Vest care le-au utilizat pana la iesirea din perioada de leasing. 99% din produsele de pe PlusPc.ro sunt de firma, fiabile, stabile, silentioase, produse de cele mai cunoscute marci IT din lume cum sunt DELL, HP, IBM, Fujitsu Siemens, EIZO, Philips etc.

CALCULATOARE SECOND HAND

Toate calculatoarele second hand sunt testate si verificate inainte de a fi predate clientului sau inainte de a fi impachetate. Acordam garantie pe componente, deci nu veti pierde garantia daca desfaceti sistemul achizitionat. Calculatoarele nu vin insotite de sistem de operare sau software preinstalat decat daca se specifica in mod clar acest lucru in descrierea produsului. Veti gasi in oferta noastra si calculatoare second hand cu licenta XP Refurbish Edition. Acestea au sistem de operare preinstalat, COA original + COA Refurbish si CD cu holograma de autenticitate. Configuratiile prezentate pe site sunt cele minime si se pot face upgrade-uri de HDD, RAM, video separat in masura in care acestea sunt posibile. Calculatoarele achizitionate fara monitor nu includ cablurile de alimentare. Acestea pot fi achizitionare separat la 5 lei.

MONITOARE SECOND HAND

In functie de gradul de uzura monitoarele second hand au preturi diferite. La delimitarea gradelor de uzura plecam de la premisa ca toate monitoarele sunt GRAD A ceea ce inseamna ca daca in descrierea unui monitor LCD nu specificam faptul ca este grad A-, B sau C consideram in mod implicit ca acel monitor este grad A.

90% din monitoarele de pe site-ul www.PlusPc.ro sunt monitoare Grad A, cu display impecabil, 99% fara pixeli morti. La fel ca si calculatoarele second hand, fiecare monitor se testeaza inainte de a pleca de la PlusPc. Monitoarele second hand vin insotite intotdeauna de cablu de date VGA. Cablul de alimentare se ofera in limita stocului disponibil pentru ca monitoarele vin fara cablu de alimentare si le achizitionam separat. La monitoarele cu difuzoare incorporate nu se ofera cablul de sunet (se poate achizitiona separat la 5 lei).

Monitoarele LCD Grad A- sau Grad B prezinta diverse mici imperfectiuni pe ecran (Ex: zgarieturi fine pe display, umbre rezultate de obicei de la transport, pixeli morti etc). Acestea nu afecteaza deloc calitatea imaginii. Din punct de vedere al perioadei de garantie aceasta nu se modifica deoarece imperfectiunile pe care le prezinta monitoarele nu se vor agrava in timp. Mai mult optiunea de garantie extinsa de la 12 luni la 36 luni pentru doar 29 lei ramane valabila si pentru monitoarele grad A-/ B. Atentie: daca un monitor LCD este grad A-/B vom mentiona clar acest lucru in descrierea produsului.

Monitoarele LCD Grad C au cel mai mic pret, sunt monitoare cu imperfectiuni mai pronuntate (vin fara sursa de alimentare externa, prezinta defecte mai vizibile pe display, luminozitate mai scazuta etc). Aceste monitoare pot fi utilizate temporar sau pentru testare. De obicei vin fara garantie (ex: un monitor fara sursa de alimentare se poate defecta daca cel care ii pune un alimentator nu este atent la parametrii tehnici necesari) sau cu o garantie minima. Atentie: daca un monitor LCD este grad C vom mentiona clar acest lucru in descrierea produsului. Am creat o categorie speciala pentru aceste monitoare si am denumit-o: „Asa cum sunt…”

LAPTOPURI SECOND HAND

Laptopurile second hand au display fara imperfectiuni (fara pixeli morti etc). Nu sunt lovite, crapate, sparte etc. Sunt perfect functionale si prezinta urme fine de uzura pe carcasa. Daca nu se specifica altfel bateriile lor sunt OK. Media este in jur de 1 h in idle. Consideram o baterie defecta daca tine mai putin de 30 minute. Toate Laptopurile Second Hand includ alimentator de priza cu cablu de alimentare. Bateriile de laptop sunt considerate consumabile si au garantie 1 luna. Toate laptopurile sunt verificate inainte de a fi expediate si includ sistem de operare doar daca se specifica in descrierea produsului.

IMPRIMANTE SECOND HAND

Toate imprimantele second hand sunt insotite de cartuse daca nu se specifica in descrierea produsului ca se vand fara cartuse. Acestea au toner in proportie de 30 – 80% si sunt asa cum au sosit. Puteti opta pentru cartus plin chiar la achizitionare. Imprimatele se testeaza si printeaza fara pete, urme, puncte etc. Se livreaza cu placa de retea sau un cablu de date si cu un cablu de alimentare. PlusPc comercializeaza imprimante laser alb negru si color, A4 sau A3, imprimante cu jet de cerneala, multifunctionale, fax, scannere.

Echipa PlusPC