Termeni si conditii

Folosirea, inclusiv accesarea si achizitionarea produselor de pe site-ul www.pluspc.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor urmatoare. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Incercam sa pastram corectitudinea si acuratetea informatiilor de pe www.pluspc.ro. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.pluspc.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de pe acest site. Informatiile furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor si prezentarea ofertelor special sub forma de newsletter), conform legilor in vigoare. Impact Technology SRL nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Informatiile cerute pe acest site sunt utilizate strict pentru procesarea comenzilor Dumneavoastra. In nici un caz nu vom divulga datele introduse de Dumneavoastra unei terte persoane si nici nu le vom folosi in alte scopuri decat pentru finalizarea comenzilor efectuate prin intermediul siteului www.pluspc.ro. Nu veti fi contactat telefonic pentru mesaje publicitare si nici nu veti primi e-mailuri nesolicitate (spam) pe adresa de e-mail folosita si ca login.

Preturile afisate includ TVA 20%.

Livrarea este gratuita pentru produsele care au valoarea/ pretul mai mare de 200 lei (necumulat).

Pentru orice detalii va rugam sa ne contactati telefonic la 0726 269 921 sau pe email la thunderbirdro@yahoo.com

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare (legea 51/2003), renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice – “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”,. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

PROCEDURA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Solicitare telefonica de retur la numarul 0726269921 in urma careia veti primi un numar de retur si instructiuni suplimentare, daca este cazul. Returnare efectiva a produsului direct la sediul Pluspc sau prin curierat rapid, in ambele cazuri fiind obligatorie prezentarea Numarului RMA.

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

a)- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

b)- Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

c)- Produse ce v-au fost livrate gresit

d)- Produse defecte in perioada de garantie

e)- Puteti cere returnarea produselor fara a fi necesar sa motivati decizia.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.pluspc.ro este considerata tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

Dispozitii finale

Impact Technology SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.pluspc.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

INFORMATII PRIVIND DEEE

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 – referitoare la protectia mediului, OUG 78/2000 – privind regimul deseurilor, in temeiul dispozitiilor art. 10 din H.G 448/2005, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

– clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;

– colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;

– clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate in momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie

Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X