0726.269.921 sau 0761502083

Livrare

Livrarea produselor

Asiguram transport gratuit in Bucuresti si in toata tara

Produsele se pot ridica direct de la magazinul din Militari sau se pot livra prin curierat rapid in Bucuresti si in toata tara. Lucram cu trei firme de curierat: Nemo Expres, Urgent Curier si Fan Courier. In toate sediile acoperite de reteaua de transport a celor trei firme de curierat livrarea produselor este gratuita (toata reteaua acopera aproximativ 6000 localitati din tara). Pentru produsele cu valoare mai mica de 200 lei se percepe un comision de livrare de 25 lei TVa inclus.

Clientii care locuiesc in alta localitate in care livrarea nu este gratuita au la dispozitie doua variante:

  1. a) pot ridica produsul din cea mai apropiata localitate direct de la sediul curierului.
  2. b) pot solicita livrarea acasa cu achitarea diferentei kilometrilor exteriori in conditiile in care 1 km experior se taxeaza de catre firma de curierat cu 1 RON ( de exemplu: Comuna Macea Judetul Arad se afla la 30 km de Arad -in acest caz daca clientul doreste sa primeasca coletul acasa la Macea achita 30 lei, transportul de la Bucuresti la Arad fiind gratuit)

Returul banilor: Daca plata se face ramburs clientul nu plateste o taxa suplimentara. Returul banilor este gratuit.

Timpul de livrare: Livrarea se face in 24 de ore de la expedierea comenzii.

Documente: Actele insotesc intotdeauna comenzile Dumneavoastra. In colet veti gasi factura, chitanta si certificatul de garantie in original. Va rugam verificati comanda la primire si sesizati in scris orice lipsa a unui document. Semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii conform Codului Fiscal art 155 alin 6.

 

Livrare produse:

Livram in fiecare zi de luni pana vineri in toata tara, prin curierat rapid Nemo Expres, Fan Curier si Urgent Cargus.

Livrarea de calculatoare si piese it second hand este gratuita pentru clientii din toate orasele cu Sediu Nemo Expres, Fan Courier si Urgent Curier pentru toate produsele care au pretul de vanzare mai mare de 200 lei si sunt disponibile pentru livrare. Pentru celelalte produse care au pretul mai mic de 200 lei se calculeaza un comision de impachetare si livrare de 25 lei cu tva inclus.

Pentru localitatile unde curierii nu au sediu, se calculeaza o diferenta de transport pentru kilometri suplimentari. Dupa plasarea comenzii,  veti fi contactat de un operator si vi se va comunica aceasta diferenta urmand ca ulterior sa va dati acordul pentru livrarea comenzii, daca va avantajeaza.

Plata se poate face direct la primirea comenzii sau in avans prin banca (cu OP). Pentru cei care aleg plata ramburs la primirea coletului returul banilor este gratuit.

Persoanele juridice care doresc sa achite cu OP sunt rugate sa solicite o factura proforma pentru efectuarea platii in avans.

PlusPc Magazin
Telefon: 0726 269 921
Email: thunderbirdro@yahoo.com