0726.269.921 sau 0761502083

Livrare

Livrarea produselor second hand refurbished

Asiguram transport gratuit in Bucuresti si in toata tara

Lucram cu fan courier. Livrarea este gratuita pentru comenzi peste 200 de lei. Pentru comenzile mai mici de 200 de lei, comisionul de livrare (taxa manipulare/ ambalare) este de 25 lei. Toate valorile sunt cu TVA inclus. 

Pentru clientii care au adrese de livrare in afara ariei fan courier

Clientii care locuiesc in alta localitate in care livrarea nu este gratuita au la dispozitie doua variante:

  1. a) pot ridica produsul din cea mai apropiata localitate direct de la sediul curierului.
  2. b) pot solicita livrarea acasa cu achitarea diferentei kilometrilor exteriori in conditiile in care 1 km experior se taxeaza de catre firma de curierat cu 1 RON ( de exemplu: Comuna Macea Judetul Arad se afla la 30 km de Arad -in acest caz daca clientul doreste sa primeasca coletul acasa la Macea achita 30 lei, transportul de la Bucuresti la Arad fiind gratuit)

Returul banilor

Daca plata se face ramburs clientul nu plateste o taxa suplimentara. Returul banilor este gratuit.

Timpul de livrare


Livrarea se face in 24 de ore de la expedierea comenzii. Daca plasati comanda pana in ora 13, comanda pleaca de obicei in aceeasi zi si se livreaza in urmatoarea zi lucratoare.

Important!

Va rugam sa aveti in vedere ca uneori, in perioadele aglomerate la curier, cand pregatirea unei configuratii dureaza mai mult, avem comenzi peste capacitatea de procesare, livrarea se face in sediile secundare fan courier etc, pot exista intarzieri de livrare. Stim si intelegem ca doriti produsele cat mai rapid. Si noi vrem acest lucru, dar sunt varii factori ce influenteaza termenul de livrare.

Sub nicio forma nu dorim sa va incurcam. De aceea, daca aveti nevoie urgent de un produs, va rugam sa ne spuneti acest lucru la telefon si va vom comunica in ce masura va putem ajuta. 

Statistic, peste 95% din comenzi ajung la timp (a doua zi lucratoare, dupa plasarea comenzii pana in ora 13). 

Documente
In colet veti gasi factura si certificatul de garantie. Alternativ, factura si garantia se pot trimite pe email. Semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii conform Codului Fiscal art 155 alin 6.

 

Livrare produse:

Livram in fiecare zi de luni pana vineri in toata tara, prin curierat rapid Fan Courier. 

Livrarea de calculatoare si piese it second hand este gratuita pentru clientii din toate orasele cu Sediu Fan Courier, pentru toate produsele care au pretul de vanzare mai mare de 200 lei si sunt disponibile pentru livrare. Pentru celelalte produse care au pretul mai mic de 200 lei se calculeaza un comision de impachetare si livrare de 25 lei cu tva inclus.

Pentru localitatile unde curierii nu au sediu, se calculeaza o diferenta de transport pentru kilometri suplimentari. Dupa plasarea comenzii,  veti fi contactat de un operator si vi se va comunica aceasta diferenta urmand ca ulterior sa va dati acordul pentru livrarea comenzii, daca va avantajeaza.

Plata se poate face direct la primirea comenzii sau in avans prin banca (cu OP). Pentru cei care aleg plata ramburs la primirea coletului returul banilor este gratuit.

Persoanele juridice care doresc sa achite cu OP sunt rugate sa solicite o factura proforma pentru efectuarea platii in avans.

Pe site-ul www.pluspc.ro nu se fac plati cu cardul. Va multumim pentru intelegere.

Datele noastre de contact

PlusPc Magazin
Telefon: 0726 269 921 sau 0761 50 20 83
Email: thunderbirdro@yahoo.com