0726.269.921 sau 0761502083

Returnare

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform legislatiei in vigoare (legea 51/2003), renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice – “consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”,. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

PROCEDURA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Solicitare telefonica de retur la numarul 0726269921 in urma careia veti primi un numar de retur si instructiuni suplimentare, daca este cazul. Returnare efectiva a produsului direct la sediul Pluspc sau prin curierat rapid, in ambele cazuri fiind obligatorie prezentarea Numarului RMA.

Puteti solicita returul de produse pentru urmatoarele situatii:

a)- Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site

b)- Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari

c)- Produse ce v-au fost livrate gresit

d)- Produse defecte in perioada de garantie

e)- Puteti cere returnarea produselor fara a fi necesar sa motivati decizia.